Ett ord...

Behöver bara säga ett ord: SEMESTER!! :) Så himla härligt.

Tack Anna för en härlig helg, vi får helt enkelt bortse från tråkiga restauranger som inte förstår värdet i oss! ;)

Just det, gå gärna in och titta på mina fina skor som jag designat:

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=rG8ZM8IHvf0rjddytq131w9Qb0DirCUYIRwSO5a0YXp82GtiuhZl#shoeGallery

Händig...

När jag väl lägger manken till är jag ganska händig måste jag faktiskt säga. Nu efter jobbet har jag klippt gräset (eller ja de ställen där det faktiskt har växt gräs) och rivit halva altan på baksidan som vi sen ska bygga ut och bygga om. Nu ska jag sätta mig i soffan och fortsätta vara lite händig men dock med mina smycken! :)

Förresten är det nedräkning, 2 1/2 dag kvar till semester!!!!

God natt

Orkar inte lägga in några bilder ikväll för nu är det läggdags för mig. Är inte färdig med alla beställningar än för jag behöver köpa ett par pärlor till först men det gör jag imorrn. Det blir nämligen ett varv till Hageby imorrn efter jobbet för att handla lite käk, present till Julia och Jacob och sen några pärlor.

Kanske lyckas jag få upp lite bilder imorrn men vänta er inte för mycket! ;)

Solen skiner, himlen är blå....

Men jag sitter inne ändå... Twiligth går på tv:n och jag sitter och håller på med smycken. Har några beställningar jag ska försöka få klart på.

Om jag hinner med det jag ska kan det eventuellt också bli några bilder.

Trasiga skor

Ja nu är det äntligen helg. Slutade tom vid lunch idag. Riktigt skönt, så nu steker jag lite här på altan och doppar mig lite i poolen. Det kan inte blir bättre! :)

Förut när jag skulle hem med bussen tog jag en snabbis in på Ica Spiralen och sen när jag skulle gå till bussen gick mina sandlaer sönder precis vif uteservering vid Fräcka. Och jag tycker det är så jobbigt att gå förbi där speciellt när jag var tvungen att ta av mej skorna och gå barfota. Sen var jag självklart ringa och klaga för J varpå han säger det är ingen som märker det. Jo vad händer det första busschauffören säger när jag går på bussen. "Går du utan skor?" Jaja, det är väl sånt som händer antar jag.

Passar på att slänga in några bilder i värmen. Imorrn blir det skärgården med J:s föräldrar!


RSS 2.0