Husägare!!=)

Nu har vi på "riktigt" blivit husägare. Vi var på banken idag och fixade det sista med papper och med pengar. Så skönt nu är allt färdigt! =)

Sen tog vi självklart med några kartonger och åkte till huset för att fixa lite med lampor och så. Både Johans och mina föräldrar kunde inte vänta till söndag så de var en snabbis och kollade på huset. Tyckte också det var jättefint!

Det känns så overkligt att man äntligen fått huset, så mysigt att gå omkring jag och Johan och pyssla lite. Får se vad jag tycker om det på söndag när flyttlasset har gått då är man väl inte så himla pigg på att pyssla haha närå... känns lite kämpigt bara att jag ska jobba till 7 på söndag morgon och sen drar vi igång med flytten klocckan 9 men men sova kan man göra någon annan gång!=)

Nej nu slutar jag snart och då är det sängen som gäller och sen det sista med packningen!

xoxo

Duktig på uppdatering!

Ja så duktig var jag på att blogga... men min bärbbara dator har inte funkat sen vi flyttade till trean i stan så det kan ju bero på det ska försöka fixa iordning den så småningom...

har ju börjat titta på hus nu också... så det kan gå... säger inget nu men vi får se vad som händer, det är bara hålla tummarna! =)

Är nu på jobbet och får snart gå hem som tur är, har jobbat sen halv fyra så det känns att det börjar bli sovdags.

midsommarafton har ju precis passerat hade jättetrevligt på landet med alla "medverkande", midsommar blir ju alltid en lång fest med massa mat och dricka. man äter ju och dricker mest hela tiden. men det är ju alltid trevligt!

nej nu ska jag sluta för snart får jag

RSS 2.0