Lyxmiddag.

Har precis käkat mat nu. Vart lite lyxigt sådär på en måndag kväll. Kött, potatis och hemmagjord beasås. Vi är så duktiga på att laga mat vi två! :)

Igår fixade vi med ljusstakar och stjärnor och idag gjorde vi faktiskt pepparkakshus. Så nu börjar julstämningen infinna sig!


 

 


Nu är det dags.

Nu är det dags igen. Känner att livet börjar rulla på igen. Är i Stockholm två dagar denna vecka och sen kommer det inte bli förns nästa år och det är sååå skönt!

Vi räkna ju lite på hur mycket vi varit borta och från att jag kom tillbaka från semestern den 11 juli till nu har jag varit hemma i Norrköping TVÅ HELA veckor. Helt sjukt. Bättrar ju dock på statistiken nästa vecka och veckan därpå! :P

Här hemma fixas det för fullt vi håller på att fixa alla sladdarna till tvn. Eller J gör det.

Nu ska jag fixa lite mat här återkommer senare med lite bilder på vårt julstök! :)

Ibland....

Ibland blir man bara så depp....

...ensam på ett hotellrum, behöver jag säga mer?!

Vad händer egentligen?? Känns som jag försvinner bort från allt och alla.....

Inspiration

Ja nu är det så att inspirationen tryter och det känns som jag inte hinner med något i mitt liv. Känns som mitt liv är pausat på nåt sätt bara det att alla andra lever vidare. Är mycket Stokholm och då hinner jag inte med något hemma nästan. Vill träffa alla men hinner inte och har knappt nån ork utan vill bara vara hemma. Och jag förstår att alla inte kan komma hit heller.

Nej som sagt eftersom det känns som mitt liv är pausat nu så tar även bloggen en paus. Jag återkommer när mitt såkallade liv har börjat rulla igen! :P

Ha de bra!
Kramar

RSS 2.0