Mys

Två rätter avklarade, nu är det lite spel och snart efterrätt och sen självklart champagne vid tolvslaget! :)

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!

Nyår

Jaha så var det nyårsafton imorgon då. Ska göra lite förberedelser nu ikväll, lite städning och fixa lite med maten å så. Sanna, Macke och Jacob kommer hit imorgon och då blir det först lite korvgrillning (ja, jag lär äta hamburgare) och pulkaåkning och sen fixa lite käk och bara vara och mysa.

Har inte hunnit få in några bilder från julen men det kommer säkert också snart. Den som väntar på nåt gott... :)

Äkta kärlek

När jag satt på bussen imorse påväg in till jobbet ringde min sambo, han frågade ifall jag satt på bussen för han hade blivit orolig att jag skulle ha ramlat och slagit mej eftersom det var så halt ute så han var tvungen att ringa och kolla. Är inte det äkta kärlek så säg!

Vilodag

Ja idag är det vilodag som gäller. Har varit full fart sen julafton så nu är det skönt att bara få vara hemma och ta det lugnt.

Tack för alla fina julklappar och trevligt umgänge! :)

Bjuder på bilder någon annan idag för idag ska jag inte göra något vettigt!

Kram på er och god fortsättning!

Julafton.

Ja då var det julafton.  Myser just nu i soffan med Love Actually. Sen blir det först jullunch hos mamma och pappa, sen åker vi vidare till J:s föräldrar och är där tills imorgon och så åker vi till landet då och komemr sen hem annandagen. Och då blir det ju också fest! :)

Så GOD JUL och ha en toppenhelg!

Julgranen.

Ja det var ju det här med julgranen. En del tycker att det är lite tidigt att den redan är klädd, och det skulle jag också tycka i vanliga fall men eftersom vi är borta både julafton och juldagen och att jag jobbar mån-ons den här veckan så tyckte vi att vi skulle få njuta lite av julpyntet.


Den fina granen och några julklappar



Vårat vinterlandskap på baksidan


Snöigt.

Snöigt värre är det ute. Vi har precis varit ute å skottat och sen även gått en promenad på golfbanan i snön. Vart lite snöbus också men det hör väl till! :)

Nu är det lite mys i soffan med Jönssonliganmaraton. I eftermiddag blir det hem till Micke och sonja för att vara barnvakt.

Ha en bra dag i snön!

Julstök.

Ja denna vecka är det bara förberedelser för jul som gäller. Nu är granen klädd och julmaten har provsmakats... mums! ;)

Pärlor.

Skulle ju berätta det att jag även har beställt mera pärlor nu! :9 J blir galen...men men det är sånt som händer. Ska ju bland annat göra något fint till Maria. Så vi får se vad jag kan knopa ihop. :)

Slut för dagen.

Ja, nu är jobbet slut för dagen. Jag är på så bra humör tack vare snön. Så underbart! :)

Nu ska vi åka och handla lite mat inför veckan och jul såklart. Vi bestämde oss för att ta lite lill-jul på lördag eftersom vi inte är hemma så mycket över jul så vi sköter alla julsysslor den här veckan.

Nej nu måste jag rusa...

Kroppsrenovering.

Jag har fortsatt nu på morgonen med lite kroppsrenovering. Jag gick upp och ställde mej i duschen och gjorde både bodyscrub och hårinpackning och nu sitter jag i soffan och är insmord topp till tå.

J fixar frukost så det bli äta den framför "Mysteriet på Greveholm" (ja vi har fastnat) och sen ska vi in till stan.

Hörs kanske senare!!

Pepparkaksbaket!




Såhär såg det ut igår....

Idol

Ja vi tog en paus från julkalendern och gjorde plankstek innan Idol började. Tycker vi är ganska duktiga som gör sånt faktiskt.

Så här fin vart den inte denna gång men första gången vi gjorde det så såg de ut såhär.

Åter till Idol nu, vem vinner?! Jag tycker att Erik är helt sjukt duktig. Calle är också riktigt bra men han lever inte upp till Erik men vi får se vem som vinner. Vad som än händer så tror jag att vi kommer se mer av Erik iallafall.


Fredagsmys

Har vi börjat med nu, ja eller julmys. Vi har druckit lite glögg och så tittar vi på "Mysteriet på Greveholm".

Nu är jag även fin, eller ja jag blir väl när rodnandet lagt ner sig efter ansiktsbehandlingen.

Hörs sen....


Så trött.

Imorse var jag så himla trött. Jag snoozade i 40 minuter.... inte bra där. Skönt att det är helg snart så man bara får sova ut och mysa.

Nu dags att börja jobba. Och sen efter jobbet blir det först ansiktsbehandling sen blir det nog mys med älsklingen.

Pepparkaksbak.

Nu är vi precis färdiga med pepparkaksbak här.  Mostern, Jesper, mamma, Linda och Mille var här så det var riktigt mysigt. Lyssna på julmusik å dricka lite glögg så känns det faktiskt som man får lite julkänsla.

Så är det snart helg igen, går ju så fort.

Tänkte förresten visa våra nya mattor som vi fått av Js föräldrar i födelsedagspresent. (Ja min lite tidig)





Soffan är ju ocksånästan ny, eller ja iaf för oss. Vi förvaltar den åt Hnerik och Linda tills huset är färdigt. Men vi får väl se om de får den tillbaka! :P


Filmmys.

Det vart filmmys nu när J kom hem. Kollar just nu på Arn...


De här filmerna fanns i brevlådan när jag kom hem så nu kan vi ha massa julmys!

Äntligen!

Nu är jag hemma och äntligen får jag ta mitt läppsyl!!! Gick faktiskt inte och köpte för jag kände att det kanske är bra för mej att vara utan både nässpray och läppsyl några timmar och jag överlevde ju faktiskt!

Tre viktigaste.

Har precis fått igång datorn nu på jobbet och ska alldeles strax börja jobba. Men vet inte hur jag ska klara dagen, för jag glömde nämligen de tre viktigaste grejjerna för tillfället: mobil, läppsyl och näsdroppar. Verkligen dagens ilandsproblem! :P  Tur att det finns fast telefon och affärer där man kan köpa läppsyl och näsdroppar säger jag bara annars hade det blivit en lång dag! ;)

/Ulrika



Lite pyssel.

Vart inget med julgransmattan men vart däremot ett armband.






Och så ett halsband men vet inte riktigt om jag är nöjd med det. Vet inte om det ser dumt ut när jag har genomskinlig tråd och inte sen inte har pärlor på hela. Ja det tål att tänkas på och så är det faktiskt det första halsbandet jag skapat så man kanske inte ska va så självkritisk.




/Ulrika

Pärlor i massor!

Fick leverans av pärlor både igår och idag.

Igår fick jag ett paket från Pärlerian där jag också fick en liten extragrej iform av en julgransberlock



Och idag hade jag ett paket från Sirlig.

Så nu ska jag nog ta och skapa lite fast gentligen är det här som borde göras....


Men det är ju några dagar till kvar till jul så det hinns ju med det också!


Strike!

På bowlingen igår vart det faktiskt några strike vilket nog hjälpte mej till segern! :) Det var riktigt kul och mysigt igår! Tack för det tjejer, det måste vi göra om!

Tyvärr var vi ju lite dåliga på det här med kort, ja det vart inga men men det blir nog fler gånger och så får kameran följa med!



Bowling!

Har precis slutat för dagen och sitter och väntar på att klockan ska bli halv sex för då ska jag och några tjejer från jobbet bege oss till Hugo för bowling och planka. Värsta mysigt! Vi ska självklart också fira att C snart är husägare!!

Har förresten blivit jättesnorig. Det är ju inte länge jag är frisk mellan omgångarna men nu blir det förhoppningsvis inte mer än just bara förkylning. *hoppas hoppas*

Har även beställt hem lite filmer så jag och älsklingen kan ha lite jul/filmmys i helgen. Hoppas paketet komemr snabbt bara. Väntar ju även på mina "pärl"-beställningar. Men som  man säger den som väntar på nåt gott väntar aldrig (alltid) för länge!

/Ulrika

Julgransmatta

Va faktiskt duktig och gick ut och gick efter det förra inlägget så nu kan jag bocka av det på göra-listan.  Blir inte heller någon färd till landet utan de stannar till här när de åker ut så som det ser ut nu kommer jag inte lämna huset något mera idag. :P Lr ja ut lär jag väl gå men jag lär inte åka nånstans.

Kom ju förresten på det att jag har en viktig grej att göra och det är att sy färdigt våran julgransmatta för snart är det ju faktiskt dags. Så det blir soffan, tv och handarbete. :)

Det är väl bara att ta tag i det på en gång...

Söndag.

Så var det söndag igen. Tycker tiden går så himla fort.

Gårdagen och smörgåstårtorna var lyckade. Vart riktigt bra, hann tyvärr inte ta några kort men ni får helt enkelt lita på mig att fallet var så.

Idag ska jag nog pallra mej ut på en promenad och sen ska jag nog ut och hälsa på Henrik, Linda och Mille på landet för J ska fixa med forden.

Uppe med tuppen

Ja jag är faktiskt redan uppe. Men vi gick och la oss efter Idol igår så det kanske inte är så konstigt. :P

Idag är det som sat födelsedagskalas för J så jag ska förbereda ite efterrätt i form av kolapaj å sen ska vi även in en snabbis till stan.

Ska kolla runt lite och se om jag hittar lite bloggar som också gör smycken för att få lite inspiration. Vet du nån så tipsa gärna!


/Ulrika

Smörgåstårta.

Imorrn ska vi fira J och då ska vi bjuda på smörgåstårta som vi precis har gjort. Vi hoppas på att de blir goda. J gjorde en med tonfiskröra å jag gjorde en med skinkröra. Så det blir nog bra.

Tidigare var vi hos Mille för han fyller faktiskt 1 år idag!! Så svårt att fatta att det var 1 år sen han föddes. Tiden går så fort.

Beställde förresten lite mer pärlor och berlocker igår, har faktiskt börja pyssla lite med smycken. Än kanske inte så lycket men det är kul och man lär sig mer och mer! :) Kanske får visa nåt här och se vad som sägs om det! :)

Kram

Blir inte alltid som man tänkt sig.

Fick ett telefonsamtal från hotellet på förmiddagen idag. De hade tydligen blivit nåt fel på deras bokning så de undra om jag och Berit kunde bo tillsammans om vi fick ett deluxerum och att de bjöd på mat. Javisst sa jag för det var ju inte s mycket att välja på, vi måste ju sova nånstans! :P

Sen när vi kom hit så fick vi presentkort på tvårätters middag och två glas vin! Så vi har haft en riktig julavslutning ikväll! :)

Nu bir det Biggest Loser och sen Bonde söker fru för hos här på hotellrummet!



PS. Designen får alltså vänta..  :P

Ny design.

Tänkte att jag skulle kolla lite på min design imorrn när jag ändå ska tillbringa hela kvällen på ett hotellrum i Stockholm.

Nu blir det födelsedagsmys med äsklingen. Han fyller ju egenligen imorrn men jag skiter ju i det så det blir idag istället.

Idag har jag hunnit träffa både mamma, Linda och Mille å nu har även Fia och barnen varit här. Mysigt! :)

Kram

RSS 2.0