Snygg frisyr.

Har jag också nu, så nu är jag så fin! :P Sitter hemma hos Maria nu och väntar på att vi ska få börja dricka vin...haha låter som värsta alkolist men det bjuer jag på.

Vi har varit på Maxi nu och vad fint dom har fått ljust och fräscht. Shoppade gjorde vi lite också, jag fick med mej hem en röd vårjacka, t-shirt och en kjol så nu är det bara att vänta på våren.

Ikväll blir det ju som sagt Munken så det blir nog trevligt. Min älskling lever också och han har inte brutit några ben ännu (peppar, peppar, ta i trä).

Vi hörs!

Kram

Snygga naglar.

Nu har jag fina naglar igen.Var hos Gunilla nu ikväll och naglarna vart jättesnygga.Ska visa kort om jag kan få en bra bild på dem. Och imorgon ska jag fortsdätta göra mej snygg genom att jag ska klippa mej. Vilket verkligen behövs. Vet itne hur länge sen det var jag klippte mej. :S

Imorgon blir det en heldag med Maria. Först blir det väl lite shopping och så och sen avslutas kvällem med Munken. Så det blir kanon. Och sen på lördag är det ju dags för Stockholm och teater, ska också bli himla trevligt.

Sitter och kollar på Lyxfällan och ska fortsätta se nu.

Kram

Snart gräsänka

J håller på att packa inför sälenresa. Kan ju erkänna att jagär lite avundsjuk men jag ska ju till stockholm och se på teater och klippa mej och umgås med baben Maria så jag ska nog inte klaga faktiskt.

Vi har vart hos Henrik, Linda och Mille och fikat. Mycket trevligt! =) Han bara växer och växer min sötis.

Känner mej lite stressad nu så jag återkommer en annan dag igen.

Puss

Kött, kalas, god mat, vin...

..det är vad vi har klarat av i helgen,och mycket slapp också. Igår vart det först en promenad medan J och T var och styckade kött sen var det das för finstyckningen och paketeringen vilket gick väldigt smidigt när vi var tre som hjälptes åt. Sen vart det god mat genom provsmakning på oxfilén. Den blev HELT godkänd. Så himla gott! =)


Idag var det ingen promenad, det var lite för mycket snö. Så det var lugnt på morgonen och sen var det kalas i Låstad vilket var riktigt trevligt. Enligt min mening var det en grej som hade st9ir betydelse på hur trevligt det var. =)

Imorgon är jag ledig och jag och mamma ska åka till QArlanda för att hämta faster Gun. Det ska bli så himla kul att träffa henne igen. Och så självklart eftersom det är måndag så är det självklart salsa också!

Kram

Blonderad och Hjälp!

Har precis gjort blonda slingor på mej själv och sitter nu med älsklingen och kollar på Hjälp! Kände att jag behövde göra nåt med håret, hade ju fått lite utväxt nu och på nästa fredag blir det klippning på Hair'n Beauty.

På måndag är jag ledig för jag och mamma ska hämta faster Gun på Arlanda för hon ska hälsa på här i Sverige i tre veckor så det ska blir jättekul. Hon har inte varit i Sverige på 5 år och vi har inte träffat henne se vi var i USA för snart 2 år sen.

Imorgon får vi kött vi ska ta hand om annars blir det nog lugnt. Och på söndag så är det födelsedagskalas för Lisa som fyller 4 år.

Ha det bra!
Kram

Brorsan piggar upp...

Henrik ringde precis och föreslog att vi skulle fika innan vi hämtar upp Jesper för att åka till Yxbacken. Och självklart var jag på idéen. Så alldeles strax ska jag packa ihop här och bege mej mot något kondis för att inhandla något smaskigt åt oss. Det blir semla till Henrik så får vi se vad jag kan tänkas få.

Så lätt var det att pigga upp mej, allt jag behövde var min bror som föreslog lite fika. =) Haha jag var nog inte så nere som jag trodde! :P

Hoppas bara att jag inte bryter några ben sen! Håller tummarna för det! =)

Kram

Vill bort!

Sitter på jobbet och tittar ut.
Grått och trist.
Är trött så jag vill bara hem och lägga mej.
Vill bara bort till något annat.
Ledighet, sol och värme är just vad jag skulle behöva nu.

Får lite ångest, men vill tillbaka till Mexico.

Eller en vecka räcker, bara en vecka ledigt i solen och värmen.
För att få tillbaka motivationen och att orka tills våren och sommaren kommer...

Nu vart det här inlägget lika grått som vädret men så är livet ibland....

Nytränad och nyduschad

Har precis kommit ut från duschen så ny är jag ren och fräsch. Var på ett medel puls pass på Friskis precis innan. Kankse inte direkt det roligaste jag har varit med om men svettig blev jag och jobbigt var det så det är väl det som räknas. Kommer röra på mej bra den här veckan och det känns skönt. Snart ska jag väl till Stockholm igen och då kanske det inte blir lika mycket.

Vi håller på med lite långkok här hemma. Eller ja det är väl med Johan som håller på eftersom han varit hemma längst. Ska bli någon god köttgryta men just nu har vi paus för tv-spel (Johan) och dator (jag).

Måste försöka boka en klipptid också till nästa vecka, bara en månad eller två försent men ibland är et sånt som hamnar längst ner på priolistan.

Tänkte jag skulle bjuda på några härliga bilder från i somras. Jag längtar så  himla mycket nu efter sommaren, värmen och solen. Hoppas på en riktig varm och solig sommar i huset! =)


I Stockholm med Sanna och Macke

              


Kryssning med Monka och Robban

                


Nu var jag visst tvungen att fixa potatis, så det är väl bäst att göra som Johan vill! :-)

Uppe med tuppen!

Idag gick jag upp i tidigt med min älskling. Ja han är otroligt nog fortfarande hemma och till och med idag är han hemma fast han åker till stockholm imorgon och kommer hem på fredag. Men jag är ju inte själv hela veckan så det uppskattas. Jo alla fall jag gick upp tidigt och var på jobbet tidigt, hela 1 timme och en kvart tidigare än vanligt. Dock inte för att jag tycker om mitt jobb (vilket jag faktiskt gör) utan för att jag ska kunna gå tidigare nu på eftermiddagen så jag kan gå och träna vid 4 och sen komma hem skapligt till sambon.

Hann även med en snabb lunch med Linda, Mille och mamma idag så det var trevligt. Vart på Chili (tror ja det heter) på ströget så det var nice.

Igår var det salsa. Jag och Sanna gick både på nybörjarkursen och fortsättning så vi dansade i lite mer än 2 timmar så man var lite trött i benen efteråt.

Och imorgon blir det mer sport. Jag och Henrik ska ta med våran kusin Jesper till Yxbacken för att åka slalom. Ska bli kul faktiskt, var ett tag sedan jag åkte. Mamma planerar ju storstuga i Idre till nästa år så vi får se hur det blir med det men man kan ju alltid hoppas att hon är seriös! =)

Kram


Ingen kommentar...

Känns som att alla kommer använda rubriken Alla hjärtans dag idag men inte jag! =)

Har precis kommit in, satt ute i solen och läste en bok och njöt av det fina vädret medan Johan håller på med väggen. Vi var förut hos Sonja och Micke, Johan för att spackla och jag för att hjälpa till med Julia och Jacob. Jacob har blivit så himla stor nu! =)

Sen tog vi en sväng förbi intima där vi inhandlade ett "kärleksspel" som vi ska fördriva tiden med ikväll efter mat och vin. Så det blir nog en trevlig kväll kan jag tänka mej. Fast det brukar det bli för det mesta! =)

Imorgon blir det kalas för pappa som fyller.





Här är iallafall den färdiga delen av vardagsrummet!

Vi två! <3

Det är vi som gäller!




Från i somras när vi var i Stockholm


Ansiktsbehandling.

Idag efter jobbet ska jag iväg på ansiktsbehandling på Hair'n Beauty. Ska bli himla skönt, eller ja portömningen är ju itne så himla skön, men allt det andra iallafall. Efter det blir det att åka hemmåt för som jag brukar se ut eftyer ansiktsbehandlingar så är det inte så kul att visa sej för folk.

Upptäckte förresten nu att det är fredag den 13:de. När jag var yngre gick jag jämt och tänkte på att inget fick hända när det var fredag den 13:de och var nästan lite nojjig över att det skulle det. Men även jag har växt upp! =P

Var ju på aerobicen igår. Var så himla kul! Allt satt ju inte klockrent men nästa gång ska jag nog klara allt galant. Känns skönt att man kommit igång med träningen ordentligt nu.

Imorse var det tufft att komma upp, dock inte pga träningsvärk, utan att älslklingen fick ligga kvar och sova då han är ledig idag. Annars så sover jag själv och då ligger ingen kvar och är älsklingen hemma går han upp före mej. Vilket I-landsproblem!


New York, New York

Var inne på Englas blogg ( som händer då och då på jobbet ;-) ) och snubblade då på hennes tävling där man kan vinna en weekend resa för två med Airtours.

Skulle jag ha turen och vinna så skulle jag ta med mej älsklingen till New York och fira våran 2-årsdag på ett sätt vi aldrig skulle kunna glömma. Tänk va härligt att få njuta av storstadspulsen, mat och bra shopping! Det skulle ju inte kunna bli mycket bättre.

Så jag håller tummarna nu och vill ni också ha chansen att vinna kan ni gå in här och läsa hur ni ska göra för att vara med och tävla! =)




Då var det torsdag igen...

En dag kvar (utöver den här) sen så är det helg. Känner mej lite halvseg idag eller har gjort hela veckan men det kanske beror på att jag har varit hemma hela veckan och det är ja ju itne van vid. =P

Ikväll så är det ju dags för aerboicsen och sen efter det ska det bli hemmagjord kebab i bröd med vitlökssås. Jag vart sugen på det så jag var tvungen att ringa till älsklingen och höra om det var okej mat för honom ikväll. Han kommer ju hem ikväll så då var jag snäll och lät honom bestämma lite med maten. eller ja iallafall han fick säga vad han tyckte. (Skulle ha blivit mitt förslag i vilket fall som helst men man ju kan ju iallafall vara snäll och låta honom tro att han får vara med oss bestämma ;-)  )

Igår var jag ju och fikade med Lisa, va kul att få träffa henne innan hon drar iväg från Sverige och sen gick jag till Henrik, Linda och Mille och vart bjuden på tacos. Min sötnos till brorson bjöd även på en rejäl spya på både käder och hår men men det är sånt man får ta...

Tänkte jag skulle bjuda på en bild på mitt superminne när hon var och hälsade på i Mexico! =)





Anna "superminnet" och jag i Mexico på VIP-bio! =) (Notera hur brun jag är)

Lunch!

Har precis fått i mej lite lunch. Vart kyckling-curry från Pastasnäckan då jag glömde matlådan hemma när jag stressade till jobbet imorse.

Idag ska jag träffa Lisa, vilket ska bli riktigt kul, va ett tag sen nu och sen så ska jag till Henrik, Linda och Mille och antaglingen blir det att jag sover där också men vi får se. Den lilla pojken växer ju så himla fort så man vill ju träffa honom så mycket som möjligt såklart.

Igår var jag och Maria jätteduktiga på gymmet. =) Sen gick vi hem till Maria och åt välförtjänt mat och kollade på SATC såklart.

Förresten så kom Anna på vad det var jag hade glömt. Dock inget väsentligt men jag kan inte förstå hur hon hade koll på det. =) Superminne är vad hon har! Jag kanske bara har förträngt det, haha.

Åter till jobbet nu, har några högar med papper här som vill läsas.

Kram

På väg mot...

...gymmet. Ska snart börja packa ihopp mina grejjer och möta upp Maria på gymmet.

Danspasset igår var riktigt roligt fast jag kommer nog inte gå på det något mer då jag fick så himla ont i knät. Jag tror inte det var så bra för mina stackars knän så jag får återgå till de andra gympa formerna. På torsdag ska jag förhoppningsvis ge mej på aerboicsen och hoppas då på det bästa.

Alla hjärtans dag snart också ju. Blir dock inget avancerat. God mat och vin och mys tillsammans hemma. Det kan inte bli bättre! <3

Kram

Snart är det slut...

...på dagens jobb. Har inte tagit nån rast nu på eftermiddagen så då tänkte jag att jag kunde ta en nu och skriva ett inlägg. Det förra inlägget vart ju inte så långt. haha

Men jag vet fortfarande inte vad det är jag har glömt, men men kommer väl kanske på det nån gång eller om nån annan gör det åt mej.

Ikväll blir det danspasset på FS och det ska bli riktigt kul och se vad det kan vara för något. Jag tycker det är så himla kul att dansa så det kan nog bli riktigt roligt kan jag tänka mej. =)

Annars är jag själv i veckan. Älsklingen är i Stockholm som vanligt så jag är heeelt ensam i vårat stora hus. Ska försöka träna några gånger den här veckan också. Vart ju ingen träning alls förra veckan eftersom det var Stockholm som gällde hela veckan och i helgen "hade jag inte tid".

Nej nu ska jag göra ett sista ryck!

Kram




Berlin, Berlin...

Vad har jag glömt?!

9 februari

Det känns som jag har glömt nåt med detta datum.
Det är något som händer 9 februari, men jag kan inte komma på vad det är?!

Hemma igen.

Ja då var man hemma i huset igen. Jag har varit i Stockholm måndag till torsdag och i går sov jag hemma hos Henrik, Linda och Mille. Johan däremot kom idag hem från Stockholm. Känns så himla skönt att vara hemma och att älsklingen också här hemma. Just nu är vi inte direkt särskilt sociala... Johan spelar tv-spel och jag sitter vid datorn men vi sitter iallafall bredvid varandra i soffan. Alltid något! =)

Linda och Mille komemr snart hit och då ska vi dra ett varv till Ikea. Henrik är redan i Linköping så vi möter honom där och så ska de rita upp ett kök för det är renoverings dags där nämligen.

Annars blir det lugnt ihelgen. Eftersom vi inte har varit hemma på hela veckan känns det som man vill vara hemma alla fall i helgen tillsammans. Igår hade vi lite tjejkväll jag, mamma och Linda och hennes mamma, vi va på Sing Thai och käkade god mat och drack vin. Riktigt trevligt! Nästa tjejgrej blir nog spa weekend har vi tänkt.

Nu är Linda på ingång så jag måste sluta. kanske tar mej tid i helgen och skriver lite mer! =)

Kram

Beck och mys

Skulle bara meddela att jag lever även idag, dock utan baksmälla idag. =)

Hade jättetrevligt med Sanna igår blev salsafest, Munken och Palace så det var kanon.

Nu är det dagsf ör mys i soffan med älsklingen och Beck på tv.

Imorrn blir det Stockholm och kommer troligen hem på onsdag men kan även bli torsdag. Det är sånt som märks...

Kram 

RSS 2.0