Födelsedagspresent

Här är en födelsedagspresent som jag gjort. Dessvärre är armbandet lite suddigt men jag tror ni ser ändå!En gång till...

Sitter på tåget och är påväg hem från Stockholm. Fördriver tiden genom att titta lite på mina smycken och kände att jag skulle visa en till bild med studentpresenten för jag tycker inte att bilden gör den rättvisa så jag gör ett försök till.Ska försöka få in lite mer bilder ikväll också ifall jag hinner. Gräsklipparen ska tydligen vara sugen på mig när jag kommer hem så den ska väl också få lite kärlek. Eller är det kanske gräset?! :P


Blåser

Det blåser så himla mycket idag så vi är faktiskt inne och slappar lite.  Jag håller på att fixa med lite smycken. Har precis gjort färdigt en ny beställning, ett armband och ett halsband.

 Det här halsbandet gjorde jag häromdagen:Bakgrunderna på bilderna är lite annorlunda än vanligt då soffan är klädd i lakan. Vi är nämligen kattvakt åt Tommys katter så då vill vi inte riskera Hnerik och Lindas soffa.

Ikväll blir det iväg till Macke och Sanna så det ska bli trevligt. Kanske borde göra mig ett nytt smycke kvällen till ära. :)


Mera...

Jag och älsklingen var i Göteborg ihelgen och nog hittade jag lite pärlor där med. Kom tillbaka med en påse med lite smått och gott. Var förövrigt och såg Green Day på Ullevi vilket var helt j-a fantastiskt. :)Det här armbandet och halsbandet fick Emma på sin 8-årsdag. Tycker de rosa/lila pärlorna är så himla söta!

Här är också ett armband som jag gjort till Angelica
Har även gjort två armband som kanske kan passa Christina i smaken men de ska jag visa henne först så får vi se.Student

Har blivit ett halsband och armband producerat. Är en studentpresent. Bilderna är inte så jättebra men håll till godo. :)Visar eventuellt lite mer bilder senare...


Kreativitet

Har jag just nu massor av men har inte haft tid att sätta mig ner för att förverkliga dem men så är det ibland. Sommaren är ju här så då blir det inte så mycket gjort men får väl ta med pärlorna och sätta mig i solen nån dag.

Förut var jag ute och åkte med Mercan, så himla härligt men nu är den ute på annons... :(

Hoppas på att snart komma med lite bilder men tills dess så vet ni iaf att jag lever.

RSS 2.0