Gått och tränat

Ja idag har vi gått en hel del och även tränat! Först gick vi till ROOM, sen gick vi en sväng där inne, sen gick vi till hotellet och där tränade. Sen när vi skulle gå ut å käka vart det till slut en promenad på 40 minuter innan vi hitta en restaurang som inte var svindyr eller fullsatt.

Nu är det sängen och Idol, känns som det blir mycket sängen och Idol när jag är i Stockholm! :P

Hoppas ni alla har det bra där ni är, ses snart igen!

Kram

Stockholm...

Ja nu är jag i Stockholm igen, är på hotellet.

Har precis varit och tränat och sen käkat så nu mår jag gott! :)

Ska se lite på Idol nu och plugga lite.

Lördagkväll..

Har faktiskt fått lite gjort idag.

Har hunnit med:
Klippning (så skönt att håret är fixat)
Lunchat med Henrik, Linda och Mille (han växer fort, fasters hjärtegull)
Kollat på höstjacka (dock inte köpt någon men det blir nog nästa helg)
Inhandlat hårfön och kaffebryggare (kaffebryggaren är dock Js)

Vart ju dock inget fika med Anna pga att SJ inte alltid håller tiderna... men det får vi ta igen snart!

Imorrn blir det träning på Lindas pass vid 11 så det blir inte mycket dricka ikväll! :P

Här händer det grejer...

...men vad är det egentligen som händer?!



 

 

Ja vem vet?!


På tåget

Just nu sitter jag på tåget hem. Ska bli så himla skönt, känner mej helt färdig nu efter en vecka nere i Stockholm där det har gått både bra och dåligt med testerna. Vi har inte kommit alls så långt som vi trodde men vi kämpar på! :)

Nu under helgen ska jag försöka hinna med följande:
Klippa mej
Fika med Anna
Kolla på ny höstjacka
Träffa Henrik, Linda och Mille
Plugga
Åka till Linköping med trevligt sällskap å kolla på Pablo Fransisco
Packa om väskan till Stockholm
å såklart vila...

hmmm...känns ganska fullspäckat och speciellt när man kommer hem senare på fredagen än vad man egentligen brukar...men det går nog bra! :)

Kram

Öl och whiskymässan

Det har jag och Berit varit på ikväll...

man kan ju undra...jag dricker varken öl eller whiskey men det var faktiskt mer än så, fanns även cider. Men jag har faktiskt druckit både öl och whisky ikväll! :) Eller ja J säger att det inte räknades för jag drack ett belgiskt öl med persika smak som inte smakade öl och två drinkar med whisky men gott var det iallafall!

Fått lite frågor angående pluggandet... jag läser en kurs på distans just nu i HR, i teori och arbete. Riktigt kul och det är nåt jag känner jag kasnke kan tänka mej i framtiden men vi får se som händer.

Nu väntar sängen och först Idol och sen Lyxfällan! :)

Kram

Poker och ansiktsmask

Ligger i sängen och kollar på Idol, har precis lagt en ansiktsmask. Man får ju passa på att göra såna saker när man är borta och har massa dötid :) Har även vart duktig och pluggat också!

Igår var de ju pokerturnering på huvudkontoret och det gick faktiskt väldigt bra. Vi var 11 stycken och jag hamnade i finalbordet och tog en 5:e plats. Faktiskt riktigt stolt över mej själv!

Mycket Stockholm blir det, nästa vecka blir det måndag till torsdag och det känns som det är mycket på G nu så det blir nog mycket Stockholm under hösten...

På lördag blir det klippning och sen på söndag ska vi till Linköping och kolla på Pablo Fransisco så det ska bli riktigt kul att se! :)

Hörs snart igen!

Kramar

Måndag i storstan.

Ja, då var man i Stockholm igen. Ligger just nu i sängen på hotellet och slötittar på tv....

Va ju å körde Skivstång igår med Maria! :) Så himla kul, å jobbigt.

Imorgonkväll blir det pokerturnering, får se hur det går. Berit var lite skeptisk men det går säkert bra! ;)

Farbror blå...

följde fter mig idag när vi åkte ifrån 25-års festen, eller nja kanske inte följde efter mej men det kändes så. Åkte på Arkösundsvägen, kanske lite för fort men inte mycket, svängde in till Djurön utan att blinka och då ser jag polisen följer efter mej.... Blir ju så himla nervös, fast man inte behöver men men....följde efter hela vägen och jag var skitnervös, höll hastigheten skitnoga och sa åt Johan att hålla koll på polisbilen ifall de skulle "blinka" in mej. Värsta var att bakljuset är trasigt så det gjorde ju inte saken bättre. Till sist när vi ska svänga in på våran väg så fortsätter polisbilen. Djup utandning!!! haha...känns lite töntigt att bli så himla nervös men det är väl att man aldrig blivit stoppad förut!!

Nu 2 1/2 års mys med älsklingen! :)

Kändisdjungeln???

Sitter och kollar på Kändisdjungeln..... jag är skeptisk.....

Men ändå...vilka är kändisarna...känner ju inte igen några ju...jo hon som är med i SVT...

jaja...vi får väl se vsd som händer...kasnke tycker det är skitbra efter det här vi får se... :P

Bra kvällsmat å Idol

Har precis testat ett nytt recept som jag fick av mamma för ett tag sen. KANONGOTT!!

När vi kom hem tog vi faktiskt ett glas vin i solen, så mysigt :)

Sen vart det lite Guitar Hero och sen matlagning, nu Idol i soffan med rödvin i soffan kan det bli bättre! Trveligt sällskap också! :)

Imorrn 25-års-kalas så det blir nog bra! :)

Lunchrast...

Hej!

Sitter på jobbet nu och har lunchrast. Så skönt med fredag, men ändå lite stressande. Ska nämligen till Stockholm nästa vecka måndag-fredag och det betyder att jag måste ta med allt jag ska ha med till Stockholm idag, så då gäller det att va vaken när man går härifrån så man inte glömmer något! :)

Funderar lite på mitt hår.... känner lite sug att färga det kanske lite mörkare men jag vet inte.... Tanken startades efter Monkas kommentar så jag skyller på att hon har satt griller i huvudet på mig! ;)

Nej nu ska jag fortsätta här så jag blir klar och får gå hem sen!

Ha en superbra fredag! :)

Tränad..

hemmkommen till min älskling! JA! Han är hemma igen...så skönt. Får alldeles för mycket att tänka och fundera på när jag ärsjälv men nog om det.

Har precis varit och tränat ett Station medel 75 med både Sanna och Maria och det var så himla kul. Lite jobbigt dock eftersom jag har lite träningsvärk sen i tisdags. På söndag är det dags igen då blir det Skivstång 75. Ser fram emot det. Så himla kul att komma igång ordentligt igen! :)

Ibland...

...längtar jag tillbaka så mycket! <3






nej, NU sängen!

Syndat..

..har jag gjort idag, va på Maxå käka med Henrik, Linda å Mille men det känns helt okej ändå för jag var och tränade igår och jag ska träna imorrn, så det kunde ha varit värre! :P

Jag, Henrik, Linda och Mille var hos Frida och Danne för att de skulle få kolla på deras hus. De är ju kanske på väg att bygga ett liknande så de va lite nyfikna!

Mille växer ju så sjukt fort, snart är han en bråkig tonåring...:P

Nej nu ska jag nog krypa uppåt....funderar på att krypa ner i sängen och sätta på Sex and the city-filmen. Är ju själv inatt med men imorrn får jag sällskap i sängen igen! :)

En mening...

 ..."jag har iallafall mitt samvete rent"

En mening som idag inte betyder ett skit men som ändå dyker upp i huvudet ibland....

att man ens orkar tänka på det....sjukt...

Så var det måndag igen.....

Helgen går så himla fort men det gör ju vardagarna också så de är ju snart helg igen.

Idag tog jag en promenad i solen när jag kom hem efter jobbet, riktigt skönt och gött när solen värmer lite också. Man får passa på att njuta så mycket man kan för snart är det snö och slask.

Har även hunnit med lite pluggande ikväll, känns bra!


Bjuder på lite bilder från Grebbestad å Göteborg


Jag försöker pressa lite


Behövs ingen text *mys*

Monka och Robban myser

Robban och Malin vågade doppa sig

Kvällen...

Jaha så var det kväll igen.

Idag känns det som jag vart väldigt duktig. Imorse var jag ju och tränade på Lindas pass, riktigt roligt och svettigt. Lindas pass är alltid roliga och jobbiga så det var kanon.

Sen gjorde jag matlista för veckan, jag är själv så då får det bli lite annat som Johan inte riktigt är så förtjust i, och sen åkte vi till Maxi för att handla lite.

Sen nu ikväll har jag pluggat lite så det känns som man hunnit med en hel del.

Uppe!

God morgon! Jo jag är faktiskt uppe! :) Ärså himla duktig så jag ska faktiskt träna nu vid 11. Linda ska köra sitt pass, för hon fick hoppa in istället för nån annan, så då får man ju passa på att gå!

Känns skönt att komma igång lite smått nu med träningen efter att jag varit sjuk. Jag och Beritvar jätteduktiga förra veckan när vi var i Stockholm och jobba! Vi var på gymmet 2 kvällar av 3! Inte dåligt va?!

Nej nu måste jag fortsätta här så jag hinner till träningen!

Hemma....

..från en kanontrevlig kväll i mina gamla kvarter i Falla. Kändes lite konstigt att se vårat gamla hus men sjukt trevligt att träffa Gunne & Tore, Stig & Barbro och självklart Åsa och Sara.

Nu film med älsklingen och ett glas rött! Kan det bli bättre?!

RSS 2.0