Färdig

Jo färdig vart jag med halsbandet nu innan läggdags. Eller det kanske borde ha varit läggdags tidigare! :P Tänkte att jag skulle visa två halsband till jag gjort tidigare men inte visat:

Ett lite längre halsband i blått
Ett av mina favoriter i rött med ring i strass


Halsbandet som är gjort ikväll med rosa pärlor och ring med strass

 


Filurar

Sitter och filurar lite här med pärlorna. Har fått hem lite mer och sitter och pular på ett halsband. Har inte gjort så mycket halsband så det är kul att prova lite andra grejer. Blir jag klar innan jag lägger mig ska jag ta och visa. Håller även på med en annan grej men det kan jag inte visa här än utan det blir kanske om en vecka eller så. :)

Lite mera

Lite mera armband:

 

Lite nya pärlor

Har fått hem lite nya pärlor:


Inte världens bästa bilder men ändå något! :)

Håller även på att planera för att ha en liten smyckeskväll på jobbet. Blir att ta med redan gjorde smycken och sen även kunna ta emot beställningar. Det är några som har efterfrågat det så vi får se vad jag kan hitta på!

 


Panduro

Igår var jag på Panduro, vilket kanske va en miss. Ville köpa allt som de hade där inne! ;) Så kul att ha en butik i närheten så man inte behöver beställa hela tiden när man kanske bara är i behov av en grej.

Nu är jag även anmäld till mina första pärlträffar.
Först är det ÖstgötaPärlan den 8 maj, ni kan läsa mer här http://ostgotaparlan.blogg.se och sen är det Pärlträff i Örebro den 29 maj, ni kan läsa mer här http://www.parlguiden.se/forum/ovrigt/parltraff-29-maj-varens-sista-traff/view.html

Glad Påsk allesammans!

Halsband

Det blir ju mest armband jag gör men har även gjort två halsband på senare tid. Har bara bild på ett av dem för tillfället men sen kan jag även bjuda på ytterliggare armband. Surprise surprise! :)

RSS 2.0