Nattpass

Sitter här på jobbet har nattpass den här veckan. Jobbade igår natt och så idag och imorrn å sen är jag lite långledig.=) sitter här med elli och det är allmänt dött bara.

Vi har nu bott i huset i lite mer än 1 vecka och det känns som vi börjar komma lite iordning faktiskt, men det kan ju bero på att J har semster så att han har fått undan lite. han har ju också vart duktig och fixat med fondväggen i matsalen, blev så jäkla snyggt så det finns inte så himla nöjd över det och att vi kom på det.

Har ju även fixat lite i trädgården hehe väldigt lite har bara röjt undan ogräs i lite rabatter så man slipper det sen i vår känner mej riktigt huslig.

Ska se om vi även kan få igång internet hemma nu också om telia får arslet ur vagnen var ju så att de inte kunde koppla in för förre ägaren hade bara sagt upp abonnemanget och inte avslutat numret. Vilket man själv tycker är ganska logisk att avslutar man sitt abonnemang och flyttar ifrån huset vill man nog antaglingen inte ha kvar numret inkopplat men så enkelt var det inte för telia så nu efter mycket om och men så verkar det kanske som vi kan få det snart men men man ska väl inte hoppas på för mycket.

Hoppas förresten på att man snart kan få se bilder från kräftskivan, skulle vart skoj, var ju paparazzi varning där.

Nej om man skulle fortsätta jobba lite kanske är bäst... imorrn ska vi nog åka och titta på en ny bil och se om vi kan hitta något.

ha det bra så länge man vet ju aldrig när jag skriver igen.. =P

xoxo

Massa grejjer!

Sitter nu på jobbet, kom hit lite tidigare för jag tog bussen idag. Vi bor ju i huset nu så detär itne bara attgå till jobbrt mern det är det värt!=)

Flytten gick snabbt och smärtfritt eller ja nästan iallafall jag var lite sliten efter att ha jobbat natten och sen flytta men annars gick allt bra. vi hade ju många som hjälpte till så ett STORT tack till er!

Vi har under veckan hållt på att packa upp och J har fixat med vardagsrummet, han har ju den turen så att han är ledig den här veckan och nästa vecka men jag får allt gå till jobbet! :P

Igår när jag kom hem hade han tapetserat färdigt fondväggen i vardgasrummet, så j-a snyggt vart det! tur att man har en händig karl i huset! =)

Nej nu ska jag snart börja jobba ska sen efter jobbet

RSS 2.0