Cleaner

Nu är hela huset städat och vi ligger utslagna i soffan och kollar på Cleaner. Vi har sett den förut men tycker den är bra så då passade den bra till maten. Vart bakpotatis (eftersom det inte blev nåt förra fredagen) med skinkröra. Så himla gott!

Vart även ett armband gjort men det visar jag nog imorrn istället.

Imorgon blir det lunch på Indra med mamma och sen blir det en shoppingtur med Sanna.

Ha en bra söndagskväll!

Städdag!

Ja idag är det dags för att städa. Jättekul, eller inte! Men det måste ju görass så det är bara att ta sig i kragen. Har precis slängt in lite tvätt i tvättmaskinen och sitter och äter frukost nu så sen när jag är färdig men det blir det att ta tag i det här.


Igår vart det en riktigt rolig och trevlig dag och kväll. Dop för Emilia och Harrys var bland annat några grejjer som stod på menyn igår.

Nej nu ska jag börja här så jag förhoppningsvis också hinner att pyssla lite idag också!

Smycken.

Sålde ett av mina amband idag till Lillemor. Hon såg det på bloggen och vart själv sugen så då sa jag att hon fick köpa det av mej. Är det något smycke som jag gör som du skulle vara sugen på att köpa så är det bara att skriva en kommentar eller skicka ett mail till mig!

IKEA... nej bärgning!!

Ja, jag mamma och pappa skulle åka till IKEA nu på eftermiddagen men vi kom bara till Herrbeta för då ville bilen inte mer. Så vi fick snällt vänta på en bärgare och som tur va fick vi bara vänta en timma. Hade vart fint om det blivit nån bilolycka innan får då hade vi ju kunnat få vänta hur länge som helst. Ja så bärgaren tillbaka till stan och inget IKEA. Men det blir nog ett nytt försök nån annan dag! :)

Mamma och pappa

Nu ska jag snart iväg till mamma och pappa för lite kvällsmat. J är fortfarande hemma och mår iallafall lite bättre så det är på rätt väg.

Filmen igår var riktigt bra. Rå och otäck. Man kände liksom att den kröp in under huden på en. Ja, och Joel ska man väl inte ens prata om. Ögongodis! :)

Vart inte heller Indra för de stängde vid 22 och vi kände att vi inte ville stressa så det var Harrys istället men det gick lika bra det.

Beställning

Nu ikväll har jag pysslat på en beställning. Ett armband och ett halsband.

Vart riktigt nöjd faktiskt. Andra gången jag gör länkat så det blir bättre och bättre.

Sen pilla jag även på det här som jag egentligen gjorde för ett tag sen men som behövde en sista justering.

 

J är inte bra än men han har iallafall inte kräkts så förhoppningsvis är det "bara" magflunsa.

 

Imorgon blir det biomys med Maria. Snabba Cash ska vi se och sen ska vi pröva den nya indiska restaurangen Indra. Ska bli så mysigt! :)


Träning

Har precis kommit hem från träningen. Jag och Elli körde först 20 minuter på crosstrainer och sen körde vi ett Corepass. Core är nog jätteeffektivt när man väl lär sig att hålla spänningen i magen man ska ha hela tiden. Men än är inte jag där och kan hålla den hela tiden men ju mer man tränar.

Är rädd för att äcklet även har kommit till vårat hus. Johan ligger i sängen och mår inte bra men jag hoppas att han inte kräks! så jag håller mej i soffan så länge jag kan.

Nu ska jag kolla på Familjen Annorlunda. Det är så fascinerande att de orkar och klarar så många barn! :)

Hemma igen

Ja då är vi hemma igen efter en skön, rolig avslappnande och härlig spavistelse. Kan verkligen rekommendera Loka Brunn. Väldigt bra mat, mysiga utrymmen och bra och kunnig personal.

Har precis gjort pizza som nu är i ugnen. Blir bara att slappa nu för vi är lite slitna. ;)

Berättar mer om resan en annan dag för nu ska vi mysa här.

Bikini på vift

Ja min bästa bikini på vift men jag får klara mej ändå för nu sticker vi! :)


Ertappad?!

Vi tittar just nu på Let's Dance och visst hade Stefan Sauk läppstift på tanden?! Vad ha de gjort innan dansen?



Kvart över nio!

Ja kvart över nio blir vi hämtade imorrn av Fia och Anders för att ta oss till Loka Brunn. Känns som det blir mycket tjat om det just nu men det för att jag längtar så dant att få bli lite knådad och ompysslad!

Har precis sett färdigt Sommaren med Göran. Va lite gullig sådär men vart lite störd på att "David" va otrogen och sen dagen efter fria till sin sambo. Inte bra!!

Nej nu ska vi nog ta och titta lite på Let's dance och dricka lite vin.

Ha en bra kväll och en bra helg! (Vet inte när jag bloggar igen)

Dödsängeln

Vi har precis sett färdigt på Wallander - Dödsängeln och ska nu fortsätta med Sommaren med Göran. Blir lugnt ikväll eftersom vi ska upp tidigt imorrn för vi ska ju till Loka Brunn!!

Ska bli så skönt att bara ta det lugnt, bli bortskämd, äta och dricka gott!

Annars händer inte så mycket. Igår körde jag Afro igen och det var lika roligt om inte roligare den här gången. Riktigt bra träning så det kan jag varmt rekomendera!

Arbetsdagen slut

Ja, nu är arbetsdagen slut. Börjar känna att jag håller på att få lite träningsvärk i armarna efter igår. :) Ganska skönt ändå.

Nu blir det på med jackan och antagligen köpa skor. Har kollat på några godingar så vi får se om de får följa med hem. Sen ska jag till Sara och ÄNTLIGEN få se hur hon bor. Har ju tagit ett tag men nu är det äntligen dags. Träffa lilltjejen också. Mysigt!

Kommer nog inte blogga mer idag så ni får hålla till godo med det här så länge!

Kram

Avåkning

Ja imorse åkte min buss av vägen i Ljunga. La sig lite lätt i diket sådär. Som tur va hände inget allvarligt förutom att en ruta krossades.

Ja, såhär såg det ut. (Bild lånad av Wighsnews)

Ja som om inte det skulle va nog så fick vi stå och vänta 1 timma på ersättningsbussen. Så jag var lite frusen när jag väl kom till jobbet.


Måndag

Ja då var helgen och även hickan över för den här gången.

I lördags hade vi besök av Monka, Robban och Mio. Jättmysigt. Tack för det. Mio är ju så gullig så jag försökte övertala Monka att skulle stanna kvar men det ville hon inte konstigt nog! ;)

Nu ska vi se tredje Falkfilmen och mysa lite i soffan framför brasan. Vi kände att vi behöver det efter den här helgen.

Nu längtar vi redan till nästa helg då det bär av till Loka Brunn där vi ska bli bortskämda!

Hickan!

Hickan förenar oss just nu!

Förbannad!

Idag har både jag och J varit förbannade. Vi har dock inte varit förbannade på varandra. Jag har varit förbannad på Ica Smedby som inte hade bakpotatis och en del av livet, J var förbannad på jobbet och alla förare som är sämre än han (ja, för honom alla)

Men nu har vi det iaf mysigt i soffan! :)


Proposal!

Ja det är SANT, Johan har FRIAT till mej!!!




Haha, nej då jag bara skoja. Men vi kollar iaf på The Proposal och har precis avslutat våran middag som vart fläskfilégryta och hasselbackspotatis. Nej nu ska vi fortsätta och titta här!

Afro!

Var och tränade afro idag på Friskis och det var så himla roligt. Det kändes som man använde alla muskler i hela kroppen så imorrn är det nog träningsvärk för mej! ;)

Igår va jag i storstaden och hade möte. Vet inte än hur det blir under våren med Stockholmsbesök men det är sånt som märks.

Nej nu ska jag fortsätta se på Biggest Loser.

Träning.

Idag var det tänkt att jag skulle träna efter jobbet men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mej. När jag hade kommit halvvägs till Friskis kom jag på det att jag hade glömt mina träningsskor. Så det var bara att sätta sig på bussen och åka hem. Nu sitter vi i soffan medan potatisen och köttfärslimpan blir färdig.

Såld!

Ja nu är skitbilen äntligen såld. Så skönt, så nu har mercan äntligen fått flytta in till garaget. Bättre sent än aldrig.

Har precis nyss även bokat resa till Italien. Vi kommer att åka i början på september tillsammans med J:s föräldrar, Sonja och Micke och barnen, så det blir mysigt.

Nu är det filmmys i soffan som gäller. Blir Johan Falk-filmen...

Söndagsångesten

Har precis kommit hem från landet och firande av min bror. Mille är så himla go så man bara vill pussa och krama på honom hela tiden! :)

Imorse vaknade jag tidigt, trots att det blev ganska sent igår, så i väntan på att J skulle vakna satt jag och pyssla lite och då blev de här två till:

Mitt första armband med länkar (?!)

Tag med budskap på rosa sidenband


Och så var det ju det med söndagsångesten vilket jag inte har idag. Jag och J pratade om det i onsdags att varje söndag säger man att man ska gå och lägga sig tidigt för att man ska upp tidigt sen på måndagsmorgon och likt förbannat ligger man där och vänder och vrider på sig i sängen och kan inte sova, så vi bestämde då att söndagar i framtiden kommer bli filmkväll tills man somnar och att vi aldrig ska känna den pressen över att gå och lägga sig!


Hemkomna!

Ja nu har vi precis kommit hem från Tommy och Maria. Har haft det väldigt trevligt ikväll men eftersom vi ska på nästa kalas imorrn så var det dags att åka hemåt lite skapligt.

Imorrn blir det ut till landet för att fira brorsan som fyller nästan 30, ja han fyller ju bara 29 så han har ett år kvar. Haha min lilla storebror sjukt att tänka att han är så gammal och ja samma är det med Joahn fast lite värre eftersom han fyller 30 iår. Eller värre kanske man inte ska säga, men han är iallafall en månad äldre än brorsan! ;)

Ha en fortsatt trevlig natt!

God morgon

Ja vad säger man morgonstund har guld i mun, och det stämmer ju verkligen idag. Så himla härligt väder!:) Vi ska äta lite frukost här hemma och sen blir det ut på en promenad. Vi ska även försöka få tag i lite ved idag för våran är heelt slut. Och det behövs lite extra värme när det är så kallt ute.

Ikväll ska vi till Tommy för att fira hans födelsedag så dagen är uppbokad.

Ha en härlig dag i solen!

Fredagsmys

Ja nu var det fredagsmys då eller...

Sitter å kikar på reprisen av Bonde söker fru Kärlekshistorian, så himla gulliga.


Bastu

Vi ska snart hoppa in i bastun och värma oss. Har varit ute i garaget och försökt få igång bilaset, men nej inte den här gången heller...

Förvirrad

Man blir ju mer eller mindre förvirrad när det helt plötsligt är söndag mitt i veckan. Men lite skönt att det bara är två dagar kvar till helgen! :)

Idag var Sanna, Macke och Jakob här för att fira mej, så vi åt lite lunch och efterrätt. Var jättemysigt.

Nu sitter jag i soffan och tittar på Sprängaren men ska väl snart flytta över till sängen istället.


Insmord

Just nu sitter jag insmord efter både hårinpackning och ansiktsmask. Har hunnit bläddra igenom H&M-katalogen också och där fanns det mycket fint. Nu är även Johan på G också så då slipper ja vara ensam men det är väl snart dags för sängen ändå! :)

De här följde med mej hem igår:

Allt från Stadium


Nyårslöfte

Jag har inte gjort några nyårslöften på flera år och hade inte tänkt att ha något iår heller men kom på det imorse att jo ett löfte ska jag satsa på: bli duktigare på att äta frukost! (Mamma du får hoppa över det här) Det är ju inte alltid jag får i mej frukost på morgonen och ibland blir det bara någon frukt men det ska vi ändra på!

J är på akutjobb så jag blir antagligen själv ikväll så vi får se vad jag ska hitta på. Det blir nog mys i soffan, lånade ju även några böcker om smyckestillverkning så jag lär väl bläddra lite i dem och sen får man även ta och kika i H&M-katalogen.

Marias present

Nu har jag gett Marias hennes armband så nu kan jag visa dem här:

Armband med budskapet HOPE



Ett till... :)


Tillbaka

Är tillbaka från stan och bion med Anna. Vi tog en tacotallrik på Spiran och sen så såg vi på Luftslottet som sprängdes. Riktigt bra faktiskt. Gick även en liten sväng på stan och köpte lite nya träningskläder på rean.

Nu filmmys i soffan och ja imorrn är det till jobbet igen!

Dagen efter

Ha en jättebra dag/kväll igår. Det var hur trevligt som helst. Tack för alla presenter och gratulationer!

Nu ska jag klä på mej och sen in till stan för att träffa Anna. Vi ska ha vårat årliga godjulochgrattispåfödelsedagenfirande iform av bio och mat!

Ha en bra dag!

23

Ja då var man 23 år då. Det känns ju.... bra! ;)

Synd bara att man har en sucky boyfriend som inte ger en någon födelsedagspresent på sin födelsedag! ;) Haha nerå bara skoja. Ska förbereda lite här, kanske göra nåt smycke och nog ta en tur ut i det fina vädret.

Ha en superbra dag!

Armband

Har suttit och pysslat lite nu. Har bland annat gjort armband till Maria men de visar jag inte ifall hon skulle läsa! :)

Det här gjorde jag iallafall till mig:

Ett enkelt budskapsarmband med fuskmocka


Nytt år!

Ja då var det ett nytt år. Hade en jättemysig kväll/natt igår. Bjuder på lite bilder här:



Först var det grillning och pulkaåkning som gällde




Innan maten vart det spel




På menyn stod det räkspett med vitlöksbröd och tzatsiki, helstekt oxfile med potatisgratäng bea-sås och pepparsås, fruktspett doppade i choklad och gammaldags gräddglass.


Nu är det bara att ladda om och förbereda nästa sittning imorgon! :)


RSS 2.0